top of page

Zeiltocht
 

Ga mee op een prachtige zeiltocht!

Wij nodigen je uit op ons 50 ft. pleziervaartuig dat in de haven van Valencia ligt. Aangezien onze kapitein een Nederlander is, is het verhaal wel duidelijk: Nederlanders zijn allemaal opgegroeid met water en hebben van jongs af aan met water te maken.

Daarom is dit je ideale reis om Valencia vanuit een ander oogpunt te bekijken.

23b0191c-8d3a-4ce2-abab-f8c79484c1c0.jpg

Zeiltocht van 3 uur: €90 p.p.
(Korting met een groep. Contacteer ons voor de prijzen)

 

Bevat:

  • Wijn, bier en tapas

  • Zwemstop

  • Leuke weetjes over zeilen

Laat de drukte van de stad en de stranden achter je en kom aan boord van ons zeiljacht. Onze kapitein zal je de prachtige kustlijn van de Middellandse Zee laten zien, terwijl je geniet van je favoriete drankjes en lokale Spaanse tapas.

Zoals gezegd: deze reis wordt begeleid door een echte ‘waterliefhebber’, zodat hij je tijdens de reis de basis van het zeilen kan laten zien. Aangezien Valencia meer dan 360 dagen zon per jaar heeft, kun je tegelijkertijd aan je kleurtje werken of genieten van een verfrissende duik in zee. 

 

Soms kunnen we zelfs een dolfijn of twee spotten. Je bent minimaal 3 uur op de boot.

Na een onvergetelijke dag vertrek je met een diepere connectie met het zeilen en onze mooie planeet. Neem dus je zwemkleding, zonnebrand en camera mee en maak je klaar voor een geweldige dag op het water!

Wanneer je terug bent van je reis op het water, kun je voor een hapje en een drankje terecht in één van de vele restaurants aan de boulevard. Of ga voor een cocktail en dans bij een chiringuitos (strandbar). Laat alles stress los, voel het zand tussen je tenen, koel af in het zoute water en geniet van de mediterrane levensstijl!

bottom of page