top of page

Over ons

Zus en zus’ zoals Bernice en June bij hun vrienden bekend staan, ontmoetten elkaar door een samenloop van omstandigheden. Beide zijn zeer sociaal en enthousiast. Onbewust bouwden zij een grote groep vrienden en kennissen om zich heen. Een groep waarin velen zich vanaf het eerste moment thuis voelden.

 

Zij creëerden zonder vooropgezet plan een betrokken groep mensen, bestaande uit Spanjaarden en expats uit alle hoeken van wereld. Niet alleen vriendschappen werden in deze groep gesloten. Ook op zakelijk vlak bleken er voordelen. Netwerken werden uitgebreid waar mooie plannen uit zijn voortgekomen. Om er maar een te noemen... Get Involved!

De benaming zus ontstond toen bleek dat velen de twee dames, welke biologisch geen connectie hebben, niet uit elkaar konden houden. De kans dat men zich vergist met welke van de twee dames men van doen heeft is, zoals gebleken, in het begin vrij groot aanwezig.
 

Dat beiden ondernemend zijn en letterlijk nooit stil zitten bleek ook een toevallige samenkomst van omstandigheden. Afzonderlijk van elkaar waren beide zussen bezig om hun licht te laten schijnen over een onderneming welke zij konden opzetten. Totdat hun beste vrienden (en ook zijzelf) beseften dat het doorslaggevende idee voor hun voeten lag. Er was geen betere keus dan datgene voortzetten wat hen al eigen was.

De rest is geschiedenis. Zelf verbaasd over de kleine ‘openbaring’ welke in feite al tijden zó duidelijk op hen lag te wachten, sloegen zij de handen ineen. Hun hobby en passie werd met veel denkwerk en uren puzzelen omgetoverd in ‘Get Involved’. 

 

Get Involved Valencia

Get Involved… Oorspronkelijk een enthousiaste uitroep van een van hun vrienden werd de naam van het bedrijf. 

Get Involved… Want zus en zus zijn er om samen met jou ervoor te zorgen dat je verblijf in deze prachtige stad onvergetelijk zal zijn.


Get Involved… Een betrokken, persoonlijke samenwerking die zich richt
op jouw wensen!

Bernice vertelt...

Waarom Valencia

Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie ben ik naar Zuid-Europa vertrokken. Zoals veel mensen was ik op zoek naar zon, zee, strand en vooral genieten van het leven! Spanje stond altijd op mijn lijstje. Valencia bleek perfect. Al bij mijn eerste bezoek werd ik direct verliefd op de stad. Niet lang na deze kennismaking heb ik mijn spullen gepakt en ben ik naar Valencia verhuisd. Inmiddels ben ik drie
jaar verder… 

Nog altijd verliefd op deze prachtige stad kan ik geen genoeg krijgen van het leven hier. Het letterlijk buiten leven, de vele zonnige dagen. Er is altijd iets te doen of zien… Heerlijk! In Valencia heb ik zowel Valencianos als expats uit allerlei landen leren kennen. De mensen die ik in mijn dagelijks leven privé en/of zakelijk tref zijn allen opvallend open-minded, genieten op
hun manier van het leven en zijn altijd in voor een drankje en tapas!​

Sinaasappelboom Valencia
Bernice Get Involved Valencia

Waarom Get Involved

Ik heb altijd met het idee gespeeld een eigen bedrijf op te bouwen. Voor mij was het lange tijd onduidelijk wat voor een bedrijf. Het moest met name dichtbij mijn persoonlijkheid staan. 

Ik geniet ervan mensen samen te brengen en met elkaar te verbinden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Er is altijd wel een excuus om samen te
komen met mijn vrienden. Ik zorg dan dat alles wordt geregeld; ik weet wat mijn vrienden leuk vinden, regel de locatie, de tijd… Het enige wat zij hoeven te doen is aansluiten, zichzelf zijn en een leuke tijd hebben. Als ik zie hoe iedereen het naar zijn/haar zin heeft, krijg ik echt een energieboost. Het geeft mij een gelukkig gevoel. 
 
Met Get Involved hoop ik dan ook dit gevoel over te kunnen dragen. Je wensen in kaart brengen en er dan voor zorgen dat je optimaal kunt genieten van onze prachtige sinaasappel stad!

June vertelt...

Waarom Valencia

Vier jaar geleden ontdekte ik Valencia tijdens een solo stedentrip. Omdat Valencia de ideale mogelijkheid biedt om cultuur en strand te combineren besloot ik mijn verblijf van enkele dagen te verlengen naar een week. Weer terug in Nederland voelde ik dat Valencia mij nog veel meer te bieden had en besloot ik elke maand terug te keren. Precies een half jaar later brak de
dag aan dat ik mij definitief in deze mooie stad vestigde. 
 
Na het afronden van mijn studie Toerisme en de opgedane werkervaring binnen deze branche, heb ik jarenlang een bedrijf gehad in medische hulpmiddelen voor hulpbehoevenden. In deze totaal van elkaar
verschillende sectoren kwam één voor mij zeer belangrijk feit elke keer weer naar boven drijven: communiceren met mensen zit in mijn karakter.
Het organiseren en regelen is niet alleen een kwaliteit die ik heb ontwikkeld, maar met name hetgeen mij persoonlijk blij maakt! Hulp bieden aan mensen, het doorverwijzen en adviseren, is mijn tweede natuur geworden. Een vaardigheid die ik vooral in Valencia gedurende de afgelopen jaren met veel plezier en voldoening in heb kunnen zetten.

 

June Get Involved Valencia

Waarom Get Involved

Samen met Bernice ben ik gedurende de laatste jaren een ‘vraagbaak’, waar een ieder terecht kan voor hulp, advies of tips. Menig avond als we met vrienden een heerlijke fles wijn delen op een terras, staat een van ons beiden op een onbewaakt ogenblik een ‘verdwaalde toerist’ te woord en helpen we de persoon van A tot Z. 

 

Graag wilde ik weer een eigen bedrijf opbouwen. Het grote denkwerk naar het ‘wat, hoe en waarom’ begon. Vaak ligt een antwoord gewoon ‘voor je voeten’. Vanuit onze interesse, de combinatie van onze beide studies maar met name onze persoonlijke ervaringen werd Get Involved geboren!

bottom of page