top of page

Yoga Retreat

Op 30 minuten rijden van Valencia stad bieden wij jou een compleet pakket aan yoga retreats, coaching, meditatie, psychologie en een week vol gezonde levensstijl. Alles wat je nodig hebt om je batterij op te laden!

Heb je het gevoel dat de dagen voorbij vliegen... Je rent door en leeft gehaast je drukke leven. Misschien kan je het goed aan maar heb je het gevoel dat je meer uren in de dag nodig hebt. Of misschien ben je aan het struggelen en ben je op zoek naar rust, geluk en antwoorden. Het maakt niet uit wie je bent of in welke situatie je zit. Als je jezelf in één van deze omschrijvingen herkent, sta jezelf dan toe om even uit de drukte te stappen. Neem een kleine pauze en vind je ware natuur en geluk binnen jezelf.

Yoga retreat Valencia

Op onze prachtige locatie - omgeven door natuur - wordt elke dag gestart met een yoga les. Wanneer de vroege ochtendzon de bergen, groene velden en bomen opwarmt worden de vogels wakker en beginnen hun ode aan de nieuwe dag te bezingen. Sluit je ogen, haal diep adem en voel hoe je normale dagelijks leven, je zorgen en problemen langzaam minder belangrijk worden dan ze leken.

Onze retreats worden georganiseerd door twee gecertificeerde yoga docenten met meer dan 10 jaar ervaring in groeps- en individuele yoga lessen, mindfulness en spirituele lichaamsoefeningen. Hun bedrijf is gebouwd op persoonlijke ervaring, persoonlijke levenslessen, passie, liefde en een enorm groot hart voor elk mens en dier die leeft op aarde. 

 

De retreats zijn bekend van Nederlandse televisie. 

Retreat: €1120,- per week 

 

Bevat:

  • Dagelijkse yoga lessen;

  • Ayurvedic massage incl. lezing; 

  • 2 prachtige hikes in de natuur;

  • Yoga therapie sessies; 

  • Workshop;

  • Op aanvraag: persoonlijke opdrachten om je progressie te boosten;

  • 5 overnachtingen in tweepersoonskamer (eenpersoonskamer: + €125,-); 

  • Alle maaltijden en snacks, koffie, thee en water;

  • Evalutatiegesprek over je persoonlijke ontwikkeling als je weer thuis bent

Pick-up/drop-off service van en naar het vliegveld van Valencia: €15,-

De gehele week worden er (vegetarisch) ontbijt, lunch, diner en snacks geserveerd; verse huisgemaakte gerechten met kleurrijke, lokale producten. Omdat voeding energie geeft en energie cruciaal is voor persoonlijke ontwikkeling en stabilisatie streven we ernaar om onze maaltijden je energieniveau te verhogen.

 

In plaats van moe te zijn na een maaltijd, zal je je tevreden en gelukkig voelen. We leren je hoe je de dagelijkse maaltijden kan aanpassen aan je persoonlijke wensen en omstandigheden. 

Laat je lichaam relaxen tijdens onze Ayurvedic massage gevolgd door een lezing. 

De locatie is groot en ruim. Dus als je de behoefte voelt om alleen te zijn, zal je altijd een plek vinden om gewoon jezelf te zijn. Zoek een rustig plekje waar je je terugtrekt of maak een wandeling in de omgeving. Als je wilt kletsen of plezier wilt maken met de andere gasten wacht er een aangenaam zwembad op je!

“You don’t have any control about things which happen in life, but you do have a choice how to deal with those things. You are responsible for your own happiness. It is our task to help and support you to find out how to be happy, how to find happiness in you and how to increase this happiness.”

bottom of page