top of page

Street Art Tour

Het feit dat het stadscentrum honderden historische gebouwen heeft, een geweldig park en de zee en het strand op een steenworp afstand zijn niet de enige redenen om de auto of bus aan de kant te laten…

Street art: Valencia wordt ermee overladen!

Wereldberoemde kunstenaars als Julieta, End, Escif en Blu hebben hun werken overal in de stad achtergelaten. Daarnaast is er ook volop werk van minder grote namen, aangevuld met graffiti-tags van hobbyisten.

Sommige werken in Valencia zijn meters groot en verbergen ‘lelijke’ muren. Vooral de wijk el Carmen is in de loop der jaren een opeenvolging van straatkunst geworden. Terwijl graffiti in sommige steden in de wereld een degradatie betekent, is dit in Valencia een ware kunst en een hoogtepunt dat je niet mag missen!

Onze gids geeft je inzicht in dit Valenciaanse openluchtmuseum. Tijdens deze leuke rondleiding vertelt hij je de betekenissen van de kunstwerken en neemt hij je mee door kleine steegjes met prachtige Street art die je zeker zou hebben gemist als je het alleen zou moeten vinden.

Bij het bewonderen van de vele straatkunst vergeet je bijna dat je langs de bekendste eeuwenoude historische gebouwen van de binnenstad loopt. Onze gids zal je daar zeker aan herinneren: een 2 in 1 tour!

Get Involved in the World of Art and Culture!

bottom of page