top of page

Personal Training

Wat is er aantrekkelijker dan een work-out in het prachtige Turia Park, de 'groene long' van Valencia? Wij bieden je Personal Training om je lichaam in vorm te houden.

 

In 1957 stroomde de Turia-rivier over en zaaide chaos in het centrum van Valencia. De ramp kostte aan minstens 81 personen het leven in Valencia en staat bekend als de grootste overstroming van de geschiedenis in de stad. Als reactie op de tragedie bedacht en voerde de Spaanse regering het 'Plan Sur' uit dat de belangrijkste rivier van de stad omleidde.

Tegenwoordig is dit deel van de Turia een park van 9 km, een recreatiegebied dat Valencia uniek maakt. Er vinden nu vele activiteiten plaats, waaronder deze sportieve training.

Haal het maximale uit je verblijf en blijf gezond in Valencia's frisse lucht en zonnestralen!

Personal training Valencia

Personal Training: €17,- per sessie 

Bevat:

  • Intensieve workout van 1 uur 

  • Hulp bij voedingsplan

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat verzamelen bewoners en toeristen zich in het park om te socializen of hun dagelijkse work-out te beoefenen. Na een dag werken ontmoet je jouw trainer die je helpt om fit te blijven, sportdoelen te bereiken en je energiek te voelen. Op deze manier heb je de mogelijkheid om niet alleen je baan in de Valenciaanse zon voort te zetten, maar ook om de controle over je (mentale) gezondheid te behouden.

Samen met jou kunnen wij een persoonlijk voedingsplan opstellen. Indien nodig adviseren wij waar je jouw gezonde Spaanse ingrediënten kunt kopen om je maaltijden te bereiden.


Onze trainers zijn gekwalificeerde en geregistreerde fitnesscoaches met jarenlange ervaring in persoonlijke- en groepstrainingen in Londen, UK. Personal trainingen zijn mogelijk op elke dag van de week. We proberen je trainingen in te passen in je werkschema.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en om jouw persoonlijke programma samen te stellen!

bottom of page