top of page

Paella Workshop

Doe mee met onze Paella-ervaringen!


Wij bieden een kookles aan in het oude centrum maar… wat is er nu specialer dan in ons prachtige gastenverblijf Casa el Diamante Verde te verblijven én een echte Paella te leren koken?

WhatsApp Image 2022-04-11 at 11.44.39 AM.jpeg

Paella Workshop

  • Leer alles over de traditie van paella

  • Inclusief ingrediënten

  • Geniet van een heerlijke lunch

Alleen te boeken in combinatie met verblijf in Casa el Diamante Verde.

Zodra je het terrein betreedt, springen je lichaam en geest in de vakantiemodus. Tussen sinaasappelbomen en bergen ver weg van de drukte van de stad kun je de stress loslaten. 


Onze kok brengt alle benodigde ingrediënten mee. Hij kookt de Paella niet alleen heel ambachtelijk, maar legt je natuurlijk ook alles uit wat je moet weten. Het draait allemaal om ingrediënten en timing… leer de kneepjes van het vak van onze chef!

 

Als we wachten tot onze Paella klaar is, kun je een beetje ontspannen in de prachtige tuin... of spelen met de dieren die in el casa Diamante Verde leven. En vergeet je zwemkleding niet mee te nemen... wat is er lekkerder dan een verfrissende duik in het zwembad op een warme zomerdag?! ️


Als je weer thuis bent, kun je jezelf en je vrienden de beste Paella ter wereld maken! Verras je geliefden en serveer ze Paella zoals het hoort!


Voor meer informatie over Casa el Diamante Verde; neem een ​​kijkje op deze pagina.


Welkom en... Buen provenche!

bottom of page