top of page

Massage

Genieten van je welverdiende rust door middel van een massage in een ontspannen, rustige sfeer? Massages zijn een geweldige manier om spierspanning te verlichting en daarom een must tijdens je vakantie. 

Na een warme dag op het strand, een wandeling door de stad of een lange dag remote werken; een massage is het perfecte cadeau voor jezelf.

 

Wij bieden 9 verschillende soorten massages. Bekijk ze hier!

Massage Valencia

Massage: v.a. €55 

 

Keuze uit:

  • Reflextherapie

  • Craneo gezichtsontspanning + voetmassage

  • Zweedse massage

  • Diepe weefselmassage

  • Holistische ontspanning met hete etherische olie

  • Lichaamsbalansmassage

  • Triggerpoint-techniek

  • Hot Stones-massage + aromatherapie

  • Chakra's balance met kristaltherapie

Reflextherapie (45 minuten)

Na een dag sightseeing heb je wellicht behoefte om vermoeide voeten te laten rusten en het bijbehorende algehele welzijn van je lichaam te herstellen.

Reflexo-therapie is een energetische massage. Deze massage techniek is gebaseerd op de wetenschap dat elk deel van je lichaam reageert op een specifiek drukpunt op je voeten. Door het indrukken van deze reflexpunten kan het hele lichaam ontspannen en wordt het opnieuw in balans gebracht.

Reflexologie is een natuurlijke genees- en ontspanningstechniek voor het psychofysische lichaam. Het stimuleert de bloedsomloop en de endocriene klieren.

Craneo gezichtsontspanning + voetmassage (25 min. Craneo+ 24 min. voet)

Een hoofdmassage is bedoeld om de energiestroom te verbeteren door het masseren van hoofd, nek, schouders, bovenlichaam en gezicht. Het resultaat is een langdurige ontspanning en een kalme geest gedurende de dag. Wat wil je nog meer, je bent op vakantie! 

 

Naast het verminderen van stress, kan de massage pijn verminderen, het energieniveau verhogen en de algehele fysieke en mentale prestaties verbeteren. Het masseren van het hele gezicht met lichte tot gemiddelde druk kan de bloedsomloop ondersteunen, cel vernieuwing stimuleren en elke teint een gezonde glans geven.

Zweedse massage (60 min. of 90 min.)

Ontspan je lichaam en verzacht de gespannen spieren met de klassieke Zweedse massagetechniek. Deze massage verlicht congestie en bevordert tegelijkertijd de bloedtoevoer naar de huid en spieren.

 

Massage verlicht mentale, fysieke en emotionele stress en spierspanning door het hele lichaam. Het heeft een gunstig effect op het spijsverteringskanaal, helpt het lichaam om schadelijke stoffen te elimineren en het metabolisme te versnellen.

Diepe weefselmassage (60 min. of 90 min.)
Het is een uiterst effectieve methode om chronisch aangetaste delen van het lichaam te ontspannen als gevolg van overbelasting of fysiek trauma. (Lichamelijke activiteiten, werk en sport).

Met massagetechnieken zorgen we voor ontspanning en verlichting van pijn. De spieren en het bindweefsel (fascia) die zich in de diepere lagen bevinden worden behandeld. Stel je voor; na een lange dag werken op afstand wil je graag ontspannen en je goed voelen. Dan is een ontspannen massage één van de productiefste dingen die je kunt doen!


Holistische ontspanning met hete etherische olie (75 min.)
Ben je op zoek naar een oplossing om het lichaam te ontlasten van stress, slaapgebrek en gespannen spieren? Dankzij een holistische ontspannen massage met hete etherische oliën, integreer je zowel lichaam als geest. Eén van de beste massages om het meeste uit je vakantie-ervaring te halen!


Lichaamsbalansmassage (45 min. rug + 25 min. reflexologie)
De lichaamsbalans-massage helpt om de spieren en knopen van de rug te spannen en uiteindelijk een aangename voetmassage te ervaren voor vermoeide voeten. Het is een uiterst effectieve methode om chronisch aangetaste delen van het lichaam te ontspannen als gevolg van overbelasting of fysiek trauma. (lichamelijke activiteiten, werk en sport).

Reflexologie is een energiemassage, gebaseerd op het besef dat elk deel van het lichaam reageert op een specifiek punt op de voeten en door middel van het drukken op deze reflexpunten, het hele lichaam kan ontspannen en in balans kan komen.

Triggerpoint-techniek (75 min.)
Een techniek die met succes diepe spierknopen in het lichaam verlicht. Het doel van triggerpoint-therapie is om de spierknoop te ontspannen of te verzachten, waardoor pijn en grote knobbeltjes worden verminderd/ geëlimineerd en het lichaam veel flexibeler wordt.

Met de juiste techniek ervaar je direct na één triggerpointmassage verlichting! Het is raadzaam om te herhalen totdat je lichaam weer licht aanvoelt en er geen grote knopen meer worden opgemerkt.

 


Hot Stones-massage + aromatherapie (75 min.)
Het is bewezen dat hotstone-massage in combinatie met aromatherapie fysieke en emotionele blokkades opheft. Het ontspant spieren, verzacht harde weefsels, bevordert de bloedsomloop en versnelt de uitscheiding van afvalstoffen uit het lichaam.

Tijdens de Hot Stone massage wordt gebruik gemaakt van biologische etherische oliën. Het verlicht spanning, brengt lichaam, geest en ziel weer in balans. De energie wordt gereguleerd en kalmeert het lichaam.

Chakra's balanceren met kristaltherapie (50 min. massage 20 min. Reiki)

Dit type therapie verlicht stress, elimineert pijn, vernietigt en ontspant oude energieblokkades en versterkt het immuunsysteem. Deze bijzondere massage combineert enerzijds de positieve effecten van massage en anderzijds de diepe energie-effecten van kristallen. 

 

Op deze manier worden veel problemen effectief verlicht, doordat we beide niveaus (lichamelijk en energetisch) gelijktijdig beïnvloeden, we zoeken naar de oorzaken of eventuele blokkades en we herstellen de balans.

bottom of page