top of page

Life Coaching Retreat

Onze life coaching weekend in Valencia is een lang weekend (van donderdag tot zondag) en start begin mei 2022. Dit weekend is vooral gefocust op jongeren en jong-volwassenen. Spendeer vier dagen samen met nieuwe, gelijkgestemde mensen en richt je samen met hen op je persoonlijke ontwikkeling onder het genot van de Valenciaanse zon.

Reken maar op veel zonnestralen met 25 graden of meer!

Life coaching retreat Valencia

Als je aan een retreat denkt, denk je misschien al snel aan yoga en restricties, zoals geen alcohol of heel vroeg opstaan. Dat is hier niet!

Elke dag zijn er georganiseerde activiteiten die je helpen jezelf te ontwikkelen, onder de Spaanse zon. Maar er is ook genoeg tijd om vrienden te maken. Leuke dingen doen, de stad ontdekken en heerlijk samen te genieten van Spaanse tapas en wijn.

Vier dagen lang begeleiden onze experts je bij tal van activiteiten. Deze spelen zich voornamelijk buiten af; bij de zee, op het strand of in het palmbomenpark naast het strand. Hier komen we diep tot onze kern en worden er verschillende vraagstukken behandeld.

 

Bijvoorbeeld: Weet je nog niet wat je wilt doen met je leven? Ervaar je een aantal struikelblokken in je leven die je tegenhouden om diegene te zijn wie je werkelijk bent? Sta je momenteel stil op een kruispunt... dan weet onze expert je perfect te begeleiden. 

De accommodatie bevindt zich op minder dan 5 minuten van het mooiste strand van Valencia, Playa Patacona. Een wit zandstrand met helderblauwe zee, omringt met leuke strandbars én natuurlijk ook palmbomen.

De woning heeft meerdere gedeelde slaapkamers, een keuken, badkamers, balkon en woonkamer en is voor maximaal 12 personen. Fietshuur is bij de accommodatie inbegrepen.

Life Coaching Retreat v. 4 dagen incl. verblijf: €350,- 

 

Bevat:

  • Overnachting in eenpersoonsbed

  • Lunch en diner op de eerste dag

  • Minimaal 2 dagelijkse life coaching workshops per dag

  • Gebruik van alle faciliteiten in de accommodatie

  • Een koelkast vol eten en drinken voor het ontbijt

  • Fietsverhuur en fietstocht door de stad Valencia

  • Transfer naar accommodatie.

bottom of page