top of page

Klimmen, Via Ferrata en Canyoning

Overwin je angsten en get involved in the fun! Onze klim- en wateractiviteiten zijn buitenactiviteiten geschikt voor iedereen. Een buitenkans om op zeer veilige manier kennis te maken met deze geweldige sporten.

Onze gids legt je alles uit over klimmen, coacht je en stelt je op je gemak. Ook of vooral als je hoogtevrees hebt; klimmen is een must om te proberen. Rotsklimmen is geweldig en een opwindende manier om contact te maken met de natuur en plezier te hebben: frisse lucht inademen, de rotsen aanraken en je zelfvertrouwen vergroten!

 

Deze activiteit is perfect voor teambuilding of schoolevenementen.Wanneer je de top van de muur hebt bereikt, zul je extreem trots op jezelf zijn, je bent een klimmer!

 

Duur: 3 uur

Transport naar de locatie: 35 min tot 1,5 uur 

IMG_8099.JPG
CF2DF24B-72BC-45DB-9D17-CE5D4A201218.JPG

Via Ferrata is een veilige manier van klimmen, ontstaan ​​in Italië. Letterlijk betekent het 'ijzeren pad' en het verwijst naar de metalen sporten en ladders die je moet gebruiken.

 

Het is niet zo technisch als puur klimmen, maar geeft je de mogelijkheid om rotsklauteren te combineren met ongelooflijke uitzichten en een leuke fysieke uitdaging.

Zonder geavanceerde klimvaardigheden kan iedereen deze activiteit doen. Onze gids legt je uit hoe je het harnas, helm en een Via Ferrata-set moet dragen en gebruiken. Door te allen tijde gezekerd te zijn kun je elke uitdaging aan! Climb the vertical way!

Duur: 3 uur

IMG_2149.jpg
IMG_2077.jpg

Canyoning is een van die geweldige zomeractiviteiten in de buitenlucht waarmee je de meestal ontoegankelijke canyons op een veilige en leuke manier kunt ontdekken. Je waadt en zwemt door rivieren, merkt dat je aan het abseilen, springen en glijden van rotsen bent. Zeker voor een groep is deze activiteit erg leuk… je gaat dingen doen waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou doen.

 

Canyoning is een ervaring die vaak wordt geboekt voor teambuilding, om nieuwe vrienden te maken, om angsten op een gemakkelijke manier te overwinnen of gewoon door degenen die gaan voor een van de leukste activiteit in Valencia!

bottom of page