top of page

Complete wandeltour met fotoshoot

We nodigen je van harte uit deel te nemen aan deze wandeltour waarbij je niet enkel op een leuke manier de hoogtepunten van Valencia ontdekt maar tevens een collectie aan professionele foto's ontvangt ter herinnering aan jouw citytrip! 

 

Al wandelend met onze professionele gids struin je door de kleine historische straatjes van het oude centrum.

Foto wandeltour Valencia

Foto wandel tour v. 4 uur: €165

Bevat:

  • Minimaal 36 professionele foto’s

  • Drankje 

  • Gratis tips omtrent bars, restaurants en uitgaansgelegenheden

Je bezoekt het bekende Plaza de la Virgen, de Kathedraal, het paleis van de Marquis dos Aguas en La Lonja de la Seda (het zijdemuseum). Verwonder je over de vele verse, kleurrijke producten in de Centrale Markt, een van de mooiste gebouwen van het oude centrum. Loop door de oude Arabische buurt en langs de Torres de Serrano een van de twee overgebleven oude toegangspoorten van de stad. 

 

Na het historische centrum lopen we naar de Stad van de Kunst en Wetenschappen in het bekende Turia Park. Ontworpen door de bekende architect Santiago de Calatrava is dit kunstwerk aan gebouwen een van Europa's grootste voorbeelden van moderne architectuur en een van de bekendste trekpleisters van Valencia. 

 

Uiteraard kan een bezoek aan de haven van Valencia niet ontbreken. We bezoeken de bekende Marina en genieten van een drankje op het strand. Uiteraard bestellen we de zon voor je om je een onvergetelijke dag te bezorgen!

 

Als aandenken aan deze leuke tour ontvang je minimaal 36 professionele foto's. 
 

We raden je aan deze tour aan het begin van je vakantie in te plannen, zodat je een duidelijk idee hebt hoe de stad in elkaar steekt. Op deze manier kun jij goed bepalen naar welke bezienswaardigheden jij de rest van de dagen nog eens naar toe wilt en waar je je zuur verdiende centjes wilt spenderen. 

bottom of page