top of page

Casa Pablo

Casa Pablo is gelegen in de wijk Nazareth, een opkomende en populaire wijk nabij de haven van Valencia. Nazareth is met recht authentiek te noemen en relatief onbekend bij de vele toeristen die de stad aandoen.

 

Deze wijk is de ideale plek voor remote werkers. Of zij die zowel het strand als het historische centrum van Valencia op fietsafstand prefereren, maar zich graag terugtrekken in de rust welke zich in Nazareth bevindt.  

Appartement Valencia Casa Pablo

Pablo is van alle gemakken voorzien en met oog voor detail ingericht. Het appartement straalt een duidelijke liefde voor kunst en interieurstyling uit.  

Casa Pablo beschikt over 1 slaapkamer waar een comfortabel tweepersoonsbed staat. Dit appartement is uitstekend geschikt een koppel of remote werkers. Op het gezellige terras/patio kun je in alle rust genieten van de Spaanse zon. 

 

De bekende stranden van Valencia zijn op fietsafstand. Na een dag werken of rondstruinen door de stad is de omgeving van het appartement een pérfecte uitvalsbasis om nog even een strandwandeling te maken of een frisse duik in de zee te nemen. Op de boulevard zijn talloze goede restaurants te vinden. En in de zomermaanden kan een bezoek aan één van de vele chiringuito’s (strandbarretjes) uiteraard niet ontbreken!

Laagseizoen: vanaf €65 per nacht

Middenseizoen: vanaf €80 per nacht
Hoogseizoen: vanaf €105 per nacht

 

Bevat:

  • Max. 2 personen 

  • 1 slaapkamer met tweepersoonsbed

  • Badkamer

  • Patio

  • Op 10 minuten fietsafstand van de stranden van Valencia, 20 minuten fietsafstand naar het historische centrum van Valencia

bottom of page