top of page

Casa el Refugio

Casa el Refugio is een ideale accommodatie voor hen die zich graag in de vrije natuur begeven. De Nederlandse betekenis van el Refugio is dan ook niet voor niets ‘de schuilplaats’. Boek Casa Refugio bijvoorbeeld aansluitend aan je verblijf in Valencia stad.

 

Na alle drukte is het heerlijk vertoeven in onze kleine casa in de bergen 30 min. rijden van Valencia.

20220329_202218.JPG

Casa el Refugio: v.a. €85 per nacht

Bevat:  

  • 1 x 2 persoons slaapkamer 

  • volledig uitgeruste keuken 

  • Zwembad 

  • Barbecue

  • Mogelijkheid tot het gebruik van fietsen 

  • Mogelijkheid tot transport van het metrostation Picassent of vanaf de luchthaven Valencia 

Het huren van eigen vervoer is aangeraden

El Refugio is een klein appartement te vergelijken met een tiny house. Het is ideaal geschikt voor 2 personen of voor een remote werker die zich graag terugtrekt in de groene omgeving van Valencia. Ontdek de bergen van Valencia tijdens een wandeltocht of verken de vele paadjes met een fiets. Na je gezonde activiteit neem je een verfrissende duik in het zwembad en bereid je je voor op een heerlijk zwoele avond met een zelfbereide barbecue en goed glas rode wijn.   

 

De volgende ochtend wordt je gewekt door de geluiden van vogels, een vroege haan of een blaffende hond. Na een heerlijke douche snuif je de gezonde berglucht van Valencia op. Je dag begint!

 

Wil je een dagje de stad bezoeken of een activiteit boeken? We bieden je diverse leuke activiteiten aan zoals een wijnproeverij, een zeiltocht langs de Valenciaanse kust of een hike over metershoge kliffen. 

bottom of page