top of page

Casa Des'ree

Casa Des’ree is ons paradepaardje in de populaire strandwijk Cabanyal. 

 

Cabañal-Cañamelar, in de volksmond Cabanyal genoemd… was tot aan het einde van de 19e eeuw een onafhankelijke vissersbuurt. Een echte vrolijke wijk met authentieke vissershuisjes, keramieken tegeltjes en oude vissersrituelen. Inmiddels zijn de huisjes zelfs tot cultureel erfgoed benoemd en is Cabanyal een van de hotspots van de stad. Op loopafstand van het strand en de Mediterranean wacht een comfortabel, uiterst luxe appartement op je!

Appartement Des'ree- Get Involved Valencia

Casa Des’ree heeft hoge plafonds en een grote raampartij met balkon over de volle breedte van het appartement. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon kun je genieten van het strand- en zeezicht!

 

Des’ree beschikt over twee slaapkamers. Over de inrichting van het gehele appartement inclusief de slaapkamer is nauwkeurig nagedacht. De master bedroom heeft een extra large kingsize bed van 2.10 m. en een breedte van 1.80. De tweede slaapkamer beschikt over twee eenpersoonsbedden van 90 cm. breed en 2 meter lengte. 

Het pand waarin Casa Des’ree zich bevindt is een beschermd monument uit het jaar 1929. Des’ree is stijlvol gerenoveerd en gedecoreerd. Met behoud van de originele details zoals de oude houten plafonds en de oude muren. Gecombineerd met luxe voorzieningen is Des’ree een waar paleisje van alle gemakken voorzien. Haar hoge plafonds met gewelfde muren worden gecomplementeerd met (dubbele) beglazing en lichtkoepels. De Valenciaanse zon straalt vanaf de vroege ochtenduurtjes het appartement in waardoor je met een positief en blij gevoel ontwaakt! 

 

Des’ree is een lust voor het oog. De eigenaars hebben het appartement niet alleen de gehele renovatie met hart en ziel verricht maar ook al hun liefde in de inrichting gestopt.  Door de toepassing van o.a. een luchtwarmtepomp is Casa Des’ree tevens duurzaam en energiezuinig. 

 

Bereid een gezonde maaltijd in de ruime open keuken, nestel je zelf op de bank bij een goede film op de Smart TV of geniet op het balkon van de avondgeluiden: het geruis van de zee, een hond die in de verte blaft, lachende mensen van een terrasje verderop… Casa Des’ree is een thuishaven voor elke type vakantieganger!

Laagseizoen: vanaf €140 per nacht

Middenseizoen: vanaf €175 per nacht
Hoogseizoen: vanaf €230 per nacht

 

Bevat:

 • 114 m2 oppervlakte

 • 2 slaapkamers met comfortabele lange bedden

 • Volledig uitgeruste keuken

 • Grote gezellige eettafel met 8 comfortabele stoelen

 • 1 badkamer voorzien van dubbele wasbak en ruime douche

 • 1e verdieping (geen lift)

 • WIFI

 • 145 m2 dakterras (gezamenlijk gebruik) met buitendouche (strand- en zeezicht)

 • Airconditioning

 • Op 7 minuten loopafstand van het strand en de lokale markthal met verse producten

 • Uitstekende verbindingen met het historisch centrum via fietspaden (20 minuten fietsen), trams, bussen, een treinstation en de betaalbare taxi’s

bottom of page