top of page

Casa Blanquita

Casa Blanquita is gelegen in de opkomend populaire wijk Nazareth, nabij de haven van Valencia. Nazareth is met recht authentiek te noemen en relatief onbekend bij vele toeristen.

 

Deze wijk is de ideale plek voor remote werkers. Maar ook voor hen die zowel het strand als het historische centrum van Valencia op fietsafstand prefereren, maar zich graag terugtrekken in de rust. Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving: dan ben je in de wijk Nazareth op je plek. 

Appartement Valencia Casa Blanquita

Laagseizoen: vanaf €60 per nacht

Middenseizoen: vanaf €75 per nacht
Hoogseizoen: vanaf €95 per nacht

 

Bevat:

  • Max. 2 personen 

  • 1 slaapkamer met tweepersoonsbed

  • Badkamer

  • Patio met comfortabele ligbedden

  • Geschikt voor lang verblijf

  • Op 10 minuten fietsafstand van de stranden van Valencia, 20 minuten fietsafstand naar het historische centrum van Valencia.

Blanquita biedt mogelijkheid tot zowel een kort als lang verblijf. De remote werker die graag een maand of langer in Valencia wenst te verblijven zal zich uitermate comfortabel voelen in dit appartement.

 

Casa Blanquita is voorzien van een uitstekende moderne keuken en badkamer. De liefde voor interieurstyling is in Blanquita merkbaar aanwezig. 

 

Het appartement beschikt over 1 slaapkamer voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed. Het gezellige terras/ patio met ligbedden is ideaal om in alle rust te genieten van een goede Spaanse wijn.  

 

De bekende stranden van Valencia zijn op fietsafstand. Aan de boulevard bevinden zich tal van goede restaurants en in de zomermaanden kan een bezoek aan één van de vele chiringuito’s (strandbarretjes) uiteraard niet ontbreken!

bottom of page