top of page

Bootcamp 

Wij bieden je Personal Training om je lichaam in vorm te houden. Wat is er aantrekkelijker dan een work-out in ons prachtige Turia Park, de groene longen van Valencia?

 

In 1957 stroomde de Turia-rivier over en zaaide chaos in het centrum van Valencia. Het kostte minstens 81 doden in Valencia en staat bekend als de grootste overstroming van de geschiedenis in de stad. Als reactie op de tragedie bedacht en voerde de Spaanse regering het 'Plan Sur' uit dat de belangrijkste rivier van de stad omleidde.

Tegenwoordig is dit deel van de Turia een park van 9 km. Een recreatiegebied dat Valencia uniek maakt, waar nu veel activiteiten plaatsvinden zoals deze sportieve training!

Bootcamp Valencia

Bootcamp : €65 voor 5 keer

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat verzamelen bewoners en toeristen zich in het park om te socializen of hun dagelijkse work-out uit te oefenen. Na een fijne dag in de stad rondgewandeld te hebben, een stranddag of misschien een werkdag kun je gezellig meedoen met onze bootcamp lessen. Tijdens 1 uur plezier werk je niet alleen aan je (mentale) gezondheid, maar maak je zeker ook vrienden om tijd mee door te brengen
tijdens je verblijf!


We bieden verschillende soorten work-outs aan in ‘mixed classes’ en ‘ladies only classes’:

  • Fightclub

  • Short and sweet

  • Powerfit

Samen met jou kunnen we je een voedzaam en persoonlijk maaltijd- plan geven. Indien nodig geven we je ook advies waar je jouw gezonde Spaanse ingrediënten kunt aanschaffen om je maaltijden te bereiden. 


Onze trainers zijn gediplomeerde en geregistreerde Fitness coaches met jarenlange ervaring aan persoonlijke- en groepstraining in Londen, UK. 


Neem contact met ons op voor meer informatie en doe mee met het gezonde plezier!

bottom of page