top of page

Art les

Je bent een remote worker en hebt ervoor gekozen een maand in zonnig Valencia te verblijven! De beste keuze die je kunt maken… Valencia is een stad waar jij als remote worker of zelfstandig ondernemer je thuis zal voelen. Na een dag hard werken in een van de vele co working spaces zoek je ook je ontspanning. 

 

Wat is er fijner dan een paar uurtjes je creativiteit de loop te laten gaan. De eventuele werkstress van je af te laten glijden en andere mensen te ontmoeten uit alle delen van de wereld. 

 

Op vakantie met de kinderen? En op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin? Reserveer een schilderles en creëer samen een mooie herinnering aan jullie Valenciatrip!

Art les Valencia Kunstles Valencia

Art les v. 2 uur: €45

Bevat:

  • Alle materialen

  • Glas wijn of koffie

Ontdek je creatieve talent, verbeter je schildertechniek of leer het toepassen van nieuwe composities. Of je nu een beginner bent of reeds regelmatig de schilderkwast in de hand neemt… gezelligheid, genieten en samen lachen zijn enkele keywords die de lading van onze schilderlessen dekken! 
 

Enkele mogelijkheden: 
 

  • Art en Wine: de combinatie die het beste past bij de stad Valencia. De stad van kunst en wijn. In een stap voor stap proces creëer je onder onze begeleiding je eigen olieschilderij welke je uiteraard na de cursusdag mee naar huis kunt nemen. Wijn? Wie wil er nu geen wijn. Valencia; stad van smaakvolle Spaanse wijnen nodigt je uit tot deze leuke activiteit!

 

  • Volwassen- en kindercursussen: we bieden diverse cursussen aan waarbij we ingaan op theorie, techniek, kleurgebruik en compositie. De kindercursussen laten de creativiteit van je kindje ontspruiten. Tekenen, schilderen, leren, spelen, lekker kliederen, fun en fairy tales… de ideale les voor jouw kleine kunstenaar. Neem contact op met ons voor een uitgebreid aanbod. 

 

  • Kidsparty: vier je verjaardag op onze locatie: speciaal voor de kleine Rembrandts van 3 jaar en ouder, inclusief schminck, glitter en glamour voor een onvergetelijk feestje! 

  • Bruiloft, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieweekend? We kunnen je geheel ontzorgen door een leuke activiteit te creëren tijdens welke jullie de kunst van het schilderen leren. Samen in ontspannen sfeer onbewust aan teambuilding werken of tezamen dat leuke waardevolle aandenken creëren aan jullie gezellige unieke weekendje weg. 

Follow your dreams… they know the way!

bottom of page