top of page

Sightseeing

Exploring Caves

Get involved in deze magische tour! 

Bij het ontdekken van deze grot bekruipt je het gevoel dat de tijd even heeft stil gestaan… 

De heenreis naar de start van deze tour is reeds prachtig omdat we door een schitterend natuurgebied zullen rijden met fantastische vergezichten. 

Allereerst gaan we omhoog, de berg op! Op de top gearriveerd, worden we beloond met een geweldig uitzicht op de omliggende bergen. De tocht naar boven is van gemiddeld niveau maar we hebben de tijd! Bij deze route gaan we dwars door de natuur. De kans dat we een aantal wilde dieren zullen spotten is dan ook groot. 

Op een gegeven moment wijken we van het pad af richting de grot. Onze weg zoekend door bosjes en struiken lopen we omhoog waarna plotseling de ingang van de grot zal opdoemen. Via klaar hangende touwen zullen we gewapend met onze zaklampen de grot betreden. 

In de grot vinden we stalagmieten en stalactieten waarvan een zelfs 14 meter hoog is. 

We bezoeken tijdens deze tour niet alleen de grot maar gaan op de terugweg ook nog langs twee prachtige watervallen. We dagen je uit om een duik te nemen!

De pick-up locatie wordt naar wens met jullie afgestemd. 

Technische gegevens van de route 

Afstand: 8 km
Duur: ca. 4 – 7 uur
Vertrektijd Valencia: 09.30 uur, retourtijd: 17.00 uur 

The Next Level Sightseeing

Tijdens deze tour komen we maar liefst langs drie prachtige plekken. We beginnen de dag in Port Saplaya, een klein bijzonder havendorpje hetgeen ook wel bekend staat als “klein Venetië”. Nadat we op ons gemak door het dorpje gewandeld hebben en een koffie gedronken hebben bij een van de plaatselijke terrasjes rijden we 40 minuten noordelijk van Valencia. 

We gaan naar een ondergrondse rivier. Niet zomaar een rivier maar de langste bevaarbare ondergrondse rivier van Europa. Hier zal je versteld staan van de prachtige stalactieten en stalagmieten. Een ondergronds sprookje! 

Om de dag helemaal compleet te maken gaan we door naar alweer onze derde locatie. Vooraf zullen we met jullie overleggen welke van de twee het voor jullie wordt. Sluiten wij onze dag af op een van de hoogste bergtoppen van de omgeving of bij een bijzondere waterval waar je kunt afkoelen in het ijskoude water?
 

De ideale dag om meer te zien van Valencia!

Technische gegevens van de route 

Afstand: 2 km (de meeste kilometers worden afgelegd d.m.v. vervoer) 

Duur: ca. 4 – 6 uur
Vertrektijd Valencia: 09.30 uur, retourtijd: 16.00 uur

bottom of page